Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Het is tijd om anders over energie te gaan denken

In onze nieuwe whitepaper, The Energy Opportunity, leest u hoe bedrijven de manier waarop ze energie genereren, gebruiken en beheren, kunnen herzien om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Een verlaging van twintig procent van de energiekosten kan dezelfde voordelen opleveren als een toename van de omzet met vijf procent. In onze nieuwe whitepaper, The Energy Opportunity, leest u hoe bedrijven de manier waarop ze energie genereren, gebruiken en beheren, kunnen herzien om zo de bedrijfsprestaties te verbeteren. Bekijk onze video, lees het volledige rapport (Engelstalig) en ontdek de mogelijkheden die kostenbesparingen kunnen opleveren voor innovatie en groei.

Uit onderzoek van Centrica Business Solutions onder meer dan duizend energiebeleidsmakers over de hele wereld bleek dat steeds meer organisaties hun energie(beheer) in eigen hand nemen.

• Een op de drie bedrijven onderzoekt hoe energie kan bijdragen aan groei, grotere efficiëntie en minder bedrijfsrisico's.
• Bedrijven die hun energie beheren, zijn waarschijnlijk 2,5 keer zo efficiënt, goed gemanaged en financieel robuust.
• Veertig procent van de bedrijven zag de energiekosten aanzienlijk zien teruglopen na hun investering in geavanceerde energieoplossingen.

Dankzij de technologische vooruitgang, adviezen van experts en flexibele financieringsmogelijkheden ligt energietransformatie nu meer dan ooit binnen handbereik. Meer weten? Bekijk onderstaande video en download nu onze gratis whitepaper The Energy Opportunity (Engelstalig) onderaan deze pagina en geef uw bedrijf een energiezuinigere toekomst.

The Energy Opportunity

Vier stappen om uw bedrijfsprestaties te verbeteren