Over Centrica Business Solutions

Centrica Business Solutions bouwt, beheert en onderhoudt energievoorzieningen die organisaties helpen koolstofvrij te worden en geld te besparen. Wij zijn gespecialiseerd in lokale ‘achter de meter’-energie-oplossingen voor middelgrote en grote industriële bedrijven in de glas- en tuinbouw, gezondheidszorg, voedingsmiddelen en frisdrankensector, maakindustrie, leisure, retail en…
Leconfield

Wie is Centrica Business Solutions?

Centrica Business Solutions helpt organisaties de eisen van planeet en profijt in balans te brengen. Wij integreren lokale drijvende zonnepanelen en warmtekrachtkoppelingen die klaar zijn voor waterstof, gecombineerd met toonaangevende activiteiten en capaciteit voor onderhoud.  

Wij hebben jarenlang energievoorzieningen op nutsschaal gebouwd en beheerd, dus wij kennen de potentiële uitdagingen en valkuilen als geen ander. Wij weten ook hoe we nieuwe kansen optimaal kunnen benutten. Wij zijn een groot nutsbedrijf met een sterke balans en grote technische bekwaamheid waarop u kunt vertrouwen om uw koolstofvrije energiebehoeften op te lossen. Samen geven we vorm aan het energielandschap van de toekomst. 

700MW
aan wereldwijd geïnstalleerde WKK-eenheden
240MW
aan wereldwijd geïnstalleerd zonnepanelen
29bn
energie-datapunten die maandelijks wereldwijd worden verzameld
End-to-end trajecten
Energy estate
Download ons rapport en lees hoe duurzame bedrijven economisch succes en verantwoordelijkheid voor het milieu balanceren.
Hoe wij met organisaties werken
Wij hebben een 6-stappenplan ontwikkeld waarmee wij een op maat gemaakt Energietraject kunnen samenstellen dat u kan helpen uw energiekosten te verlagen en uw energiezekerheid te vergroten.
CBS_Pathway-wide-green NL

Over Centrica PLC

Centrica Business Solutions is onderdeel van Centrica plc, een internationaal beursgenoteerd energiebedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven en huishoudens om op eenvoudige en betaalbare wijze duurzaam te leven.  

  • 3,3 miljard pond aangepaste bedrijfswinst in 2022 met 10 miljoen klanten wereldwijd  
  • 7.000 technici en ingenieurs van Centrica  
  • A-beoordeling door het CDP als wereldleider op het gebied van maatregelen en informatieverschaffing inzake klimaatverandering, de gouden standaard voor milieutransparantie bij bedrijven. 

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.