Meer kracht voor de maakindustrie

Wij helpen fabrikanten om sterker te groeien. En om een passende, duurzame toekomst uit te stippelen door slimmer energiegebruik.
Fabrikanten worstelen met goedkope import vanuit verschillende economieën. Ze dienen hun kosten te beheersen en meer te investeren in innovatie, automatisering en nieuwe business modellen. Alleen zo blijven ze competitief en voldoen ze aan alle regelgeving. Met onze ervaring en energieoplossingen helpen we u om uw marges te vergroten. Productierisico’s terug te dringen. En te bouwen aan een concurrerende, duurzame toekomst.
Klanten in de maakindustrie

Lees hoe bedrijven in de maakindustrie hun concurrentiepositie versterken en duurzamer worden dankzij oplossingen voor decentrale energie.

Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Productiviteit

Om concurrerend te blijven, moeten fabrikanten investeren in nieuwe technologieën, automatisering en business modellen. Start u met nieuwe energietechnologieën? Dan werkt u efficiënter, verlaagt u uw bedrijfskosten en benut u nieuwe inkomstenbronnen.

Productieveerkracht

Beperk storingen zodat u altijd kunt voldoen aan de kwaliteitseisen en de planning. Implementeer een doeltreffende energiestrategie en omarm nieuwe energietechnologieën. Zo bent u beter bestand tegen stroomstoringen, en voorkomt u productieverlies.

Duurzaamheid

Met een flexibele en schaalbare energiestrategie kunnen industriële fabrikanten groeien en innoveren. En tegelijk hun milieu- en duurzaamheidsvoorschriften naleven.

Ontdek hoe wij uw industrieel productiebedrijf van dienst kunnen zijn
Nieuwste inzichten in de maakindustrie

Artikelen die u informeren en ondersteunen bij energiebeslissingen van uw industrieel productiebedrijf

Trends in decentrale energie

Ons nieuwe rapport licht toe wat het betekent om een spaarzamer en duurzamer bedrijf te zijn. En welke stappen u kunt zetten voor een optimale start van uw duurzaamheidstraject.

We onderzochten ruim 1500 bedrijven en energiebeslissers in tien landen en zeven sectoren om inzicht te krijgen in hun ervaringen. En hoe ze zich aanpassen aan de veranderende rol van energie.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.