Two people carrying glass

Meer kracht voor de maakindustrie

Wij helpen fabrikanten om sterker te groeien. En om een passende, duurzame toekomst uit te stippelen door slimmer energiegebruik.

Fabrikanten worstelen met goedkope import vanuit verschillende economieën. Ze dienen hun kosten te beheersen en meer te investeren in innovatie, automatisering en nieuwe business modellen. Alleen zo blijven ze competitief en voldoen ze aan alle regelgeving. Met onze ervaring en energieoplossingen helpen we u om uw marges te vergroten. Productierisico’s terug te dringen. En te bouwen aan een concurrerende, duurzame toekomst.
Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Productiviteit

Om concurrerend te blijven, moeten fabrikanten investeren in nieuwe technologieën, automatisering en business modellen. Start u met nieuwe energietechnologieën? Dan werkt u efficiënter, verlaagt u uw bedrijfskosten en benut u nieuwe inkomstenbronnen.

Productieveerkracht

Beperk storingen zodat u altijd kunt voldoen aan de kwaliteitseisen en de planning. Implementeer een doeltreffende energiestrategie en omarm nieuwe energietechnologieën. Zo bent u beter bestand tegen stroomstoringen, en voorkomt u productieverlies.

Duurzaamheid

Met een flexibele en schaalbare energiestrategie kunnen industriële fabrikanten groeien en innoveren. En tegelijk hun milieu- en duurzaamheidsvoorschriften naleven.

Ontdek hoe wij uw industrieel productiebedrijf van dienst kunnen zijn

Is klimaatneutraliteit een gouden kans voor fabrikanten in Europa?

Fabrikanten die duurzaamheid actief implementeren hebben een enorme kans om de impact van de prijsvolatiliteit van energieprijzen en leveringszekerheid te verminderen.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.