Woman in British Gas van

Over Centrica plc

 

Centrica Business Solutions is onderdeel van Centrica plc , een Brits beursgenoteerd energiebedrijf dat klanten helpt om op eenvoudige en betaalbare wijze duurzaam te leven. Ons bedrijf verleent al 200 jaar diensten aan mensen. Tot onze merkenfamilie behoren ook British Gas, Bord Gáis Energy en Centrica Energy Trading

Via onze vertrouwde merken leveren wij innovatieve energie- en dienstenoplossingen om aan de behoeften van klanten te voldoen, ondersteund door ongeveer 7.000 ingenieurs en technici. Wij zetten ons in voor een schonere en groenere toekomst. En we voeren grote veranderingen door om ons daarbij te helpen. Dit betekent dat we de uitstoot van klanten en die van onszelf moeten terugdringen om netto nul te bereiken. En omdat onze mensen het kloppend hart van ons bedrijf zijn, zullen we ons blijven inzetten voor inclusiviteit, toekomstige vaardigheden ontwikkelen en investeren in onze lokale gemeenschappen om een betere wereld voor iedereen te creëren. 

£3.3bn
Miljard pond Omzet in 2022
10 miljoen
Particuliere en zakelijke klanten
14.7 GW
aan capaciteit onder beheer
De merkenfamilie van Centrica plc
Centrica Business Solutions
Centrica Business Solutions
Een internationaal energiebedrijf dat actief is in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, Italië en Hongarije. Organisaties helpen koolstofvrij te worden en geld te besparen. Wij zijn gespecialiseerd in lokale ‘achter de meter’-energie-oplossingen voor middelgrote en grote industriële bedrijven in de detailhandel en distributiesector, gezondheidszorg, vrijetijdssector, productiesector en tuinbouwsector.
British Gas logo - 2022
British Gas
British Gas, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is de toonaangevende leverancier van energie en diensten aan huis. British Gas biedt een aantal oplossingen om Britse huishoudens en kleine bedrijven te helpen hun energie te beheren, waarbij de nadruk ligt op het leveren van eenvoudige en eerlijke elektriciteit en gas en Hive smart home-technologie.
Bord Gais
Bord Gáis Energy
Het in Ierland gevestigde Bord Gáis Energy levert tegen concurrerende prijzen betrouwbare energie aan huizen en bedrijven in Ierland. Het bedrijf is sinds 1976 actief en levert gas, elektriciteit en thuiszorg aan meer dan 730.000 particuliere en zakelijke klanten in heel Ierland.
Centrica Energy Trading
Centrica Energy Trading
Centrica Energy Trading is een wereldwijde handelsonderneming in duurzame energie. Het bedrijf verplaatst energie van de plaatsen waar deze wordt geproduceerd, zoals windmolenparken, naar plaatsen waar deze energie moet worden gebruikt, zoals bedrijven in heel Europa.
Ondersteunen van gemeenschappen, onze planeet en elkaar: In ons People & Planet-plan wordt ons voornemen beschreven om tegen 2030 een meer inclusief team te creëren.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.