1. Home
  2. > Branches
  3. > Branches

Stabiele prestaties voor de land- en tuinbouwsector

Betrouwbare en stabiele energievoorziening is cruciaal voor ondernemers in de land- en tuinbouwsector.

Betrouwbare en stabiele energievoorziening is cruciaal voor ondernemers in de land- en tuinbouwsector. De glastuinbouwsector is al vele jaren bezig met het door ontwikkelen van haar energievoorziening.  Een onafhankelijk en efficiënt energiebeheer voorziet bedrijven in deze sector van zowel continuïteit als kwaliteit.

In de gehele sector spelen meerdere uitdagingen en kansen, zoals het financieren van de energietransitie, energiebesparing en het inzetten van hernieuwbare energie. Deze sector vraagt daarom om mogelijkheden om energie te beheersen, de efficiency te verbeteren en de uitstoot te verlagen.

Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Minder afval, lagere CO2-uitstoot

Een duurzame energieoplossing draagt bij aan een milieuvriendelijk productieproces en het voldoen aan steeds strenger wordende wet- en regelgeving.

Minder kosten, meer omzet

Minder energie verbruiken op momenten dat er minder vraag naar is, levert lagere energiekosten op. Gebruik het geld dat u bespaart en zet dit in op bedrijfsgroei.

Meer controle over energie

Verminder de afhankelijkheid van uw bedrijfsprestaties van het stroomnet zodat het groeiproces van uw organisatie zowel uw gewassen niet onderbroken wordt.

Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen

Multi-F Solar genereert inkomsten uit uw waterbassin

Samen met onze partner, Albers Alligator, hebben we ’s werelds eerste drijvende zonnedek voor waterbassins ontwikkeld, Multi-F Solar. Kwekerij De Noordhoek verlaagt hiermee zijn energiekosten door de opgewekte zonne-energie terug te leveren aan het net en maakt gebruik van de Subsidieregeling Duurzame Energietransitie (SDE) voor de komende vijftien jaar.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.