Meer kracht voor leisure-sector

We helpen leisurebedrijven om betere klantbelevingen te bieden door hun marges te beschermen, een flexibele bedrijfsvoering te garanderen en hun imago te versterken

Klanten besteden hun geld zowel aan vrijetijdsbestedingen thuis als online. Ze verwachten ook duurzaamheidsinspanningen van de merken waaraan ze hun geld besteden. Tegelijk kampt de vrijetijdsindustrie met stijgende vaste lasten – waaronder energie – die hun marges krapper maken. Hoog tijd om uw energie-infrastructuur en diensten te optimaliseren!

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij leisurebedrijven1 helpen deze uitdagingen aan te pakken. Daarbij gebruiken we de kracht van energie maximaal. Resultaat: een beter investeringsrendement, extra groeikansen en minder last van concurrentie.

Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Verbeter klantbeleving

De totale beleving voor de klanten moet voortdurend worden verbeterd om aan hun verwachtingen tegemoet te komen. Nieuwe energiemethodes vergroten de efficiëntie in uw bedrijf waardoor geld vrijkomt om in die klantervaringen te investeren, en u betere marges krijgt.

Zorg voor flexibele inkoop

Uw bedrijfsvoering moet veerkrachtig zijn. Past u nieuwe technologieën toe voor een flexibele, betrouwbare en veilige energie-infrastructuur? Dan garandeert u ook de veiligheid van uw klanten, en beperkt u het kostbare risico van een onvoorziene sluiting.

Versterk uw merkreputatie

Leisurebedrijven moeten duurzame energiestrategieën invoeren. Enerzijds om aantrekkelijk te zijn voor milieubewuste klanten. Anderzijds om milieuvoorschriften na te leven en hun merkentrouw te verstevigen.

Ontdek wat wij voor uw leisurebedrijf kunnen betekenen
Nieuwste inzichten in de leisure-sector

Artikelen die u informeren en ondersteunen bij energiebeslissingen van uw leisurebedrijf

Trends in decentrale energie

Ons nieuwe rapport licht toe wat het betekent om een spaarzamer en duurzamer bedrijf te zijn. En welke stappen u kunt zetten voor een optimale start van uw duurzaamheidstraject.

We onderzochten ruim 1500 bedrijven en energiebeslissers in tien landen en zeven sectoren om inzicht te krijgen in hun ervaringen. En hoe ze zich aanpassen aan de veranderende rol van energie.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.