1. Home
  2. > Knowledge Centre

Alton Towers verlaagt zijn energiekosten

Alton Towers Resort is het grootste themapark in het Verenigd Koninkrijk. De WKK-eenheid verlaagt de jaarlijkse energiekosten, verlaagt de koolstofheffing en maakt de energieprijzen toekomstbestendig.
Alton Towers Resort is meer dan een themapark. Het terrein van 220 hectare omvat nu vier hotels, een conferentiecentrum en het grootste waterpark van Europa. De hotels bieden plaats aan 2.500 gasten, met 400 medewerkers ter plaatse. Dit vormt een aanzienlijke energie-uitdaging. Het facilitaire team moet ervoor zorgen dat er in elke kamer stroom is, het waterpark moet 1000m³ water verwarmen en 66m³ lucht / seconde pompen. Bovendien betekent de landelijke locatie in North Staffordshire dat de gebouwen weinig latente warmte vasthouden.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.