Doctors in a hospital

Meer kracht voor de gezondheidszorg

We helpen zorginstellingen om patiëntenzorg te beschermen en te verbeteren, door hun energiemanagement efficiënter en flexibeler te maken en energiekosten te verlagen.

Financieringstekorten en hogere vaste lasten zetten medische budgetten onder druk. Tegelijk worden regelgeving en veiligheidseisen strenger. En dat terwijl er ook steeds meer gezondheidszorg nodig is. Logisch dat de medische wereld meer dan ooit gebrek heeft aan optimale energie-infrastructuren.

We hebben uitgebreide ervaring om een oplossing te bieden voor de uitdagingen in de gezondheidszorg. Hierdoor zijn we in staat om een betrouwbare en efficiënte energie-infrastructuur te garanderen met 24/7 toegang. Zo zetten we de kracht van energie om in betere patiëntenzorg.

Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Efficiënt energiemanagement

Gedateerde en ondoeltreffende energievoorzieningen leiden tot verspilling. Vermijdbare uitgaven moeten worden omgezet in investeringen die de medische zorg ten goede komen. Met nieuwe, efficiënte technologieën voor energiebeheer optimaliseert u uw energiemanagement, verlaagt u de energiekosten en respecteert u wet- en regelgeving.

Flexibel energiemanagement

Een veerkrachtige zorgsector is cruciaal voor het welzijn van de patiënten en zorgprofessionals. Risico’s doeltreffend beheersen? Dat vereist een robuuste, veerkrachtige en conforme energiestrategie. Een strategie die de gevolgen van stroomstoringen en natuurrampen beperkt, en tegelijk een doelmatig beheer van energievoorzieningen garandeert.

Duurzame toekomst

Overweeg koolstofarme technologieën, flexibele financieringsmodellen en nieuwe inkomstenbronnen zoals incentives van aanbodzijde . Zo verbetert u uw milieuprestaties, creëert u een duurzame gezondheidszorg en beperkt u uw energiekosten. Daarnaast genereert u nieuwe kapitaal om de frontlinies van uw organisatie te optimaliseren.

Ontdek hoe wij uw zorginstelling kunnen helpen

Waarom volatiliteit u op weg kan helpen naar energieneutraliteit

Download onze brancherapport en profiteer van de inzichten van Arno van Mourik, Director International Centrica Business Solutions over hoe u onzekerheid over energieprijzen om kunt zetten in kansen om energieneutraal te worden.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.