Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Energietransitie

Centrica Business Solutions biedt een andere benadering van energie – een benadering die de expertise van onze mensen combineert met de kracht van decentrale energie om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan uw zakelijke ambities op het gebied van energietransitie.

Ondanks de recente wereldwijde pandemie is het geruststellend dat het momentum naar CO2 reductie sterk blijft. Enkele van 's werelds bekendste merken en CEO's geven aan dat ze zich blijven inzetten voor de plannen voor Net Zero CO2 reductie die ze eerder hadden ingevoerd.

De situatie rondom COVID19 heeft deze ambitie niet verminderd, maar heeft geleid tot een enorme belangstelling van het publiek, investeerders en aandeelhouders om die druk uit te blijven oefenen op bedrijven om het tempo van de veranderingen aan te houden.

Decentrale energieoplossingen combineren met de innovaties van morgen

Zowel bij particuliere als zakelijke gebruikers is er een bijna constante behoefte aan energie, en als we allemaal tegelijkertijd energie nodig hebben, piekt de vraag. Ook aan deze plotselinge hoge vraag moet worden voldaan. Al deze diverse decentrale energiebronnen spelen een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van de energiemix.

4 kansen om energiekosten te besparen
Vind de balans tussen commercieel succes en een duurzame economische groei.