Glazen plafond met een wit inzichtenpictogram in het midden
  1. Home
  2. > Knowledge Centre

Energy insights technologie: Intelligent Energie Management

Ontdek energy insights technologie van Centrica Business Solutions, een intelligente manier om uw energie te managen.

Onze energy insights technologie komt de marktbehoefte rondom beheersing van energiekosten, energiebeheer en bedrijfsduurzaamheid tegemoet, door organisaties in staat te stellen hun energie proactief te beheren met realtime energie-data op circuitniveau. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide en data-gestuurde en energiestrategieën aan te drijven.

Ons uitgebreide portfolio van energiebeheeroplossingen bestaat uit Panoramic Power draadloze sensoren en vermogensmeters in combinatie met onze Panoramic Power Gen 4+ Bridge en het energiebeheerplatform PowerRadar. Deze Panoramic Power suite van energiebewakingsapparatuur en -software is marktleider op het gebied van kostenbesparing en installatiegemak, waardoor snelle en kosteneffectieve verzameling en analyse van realtime energie-data mogelijk is.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.