man die 's avonds voor allerlei verschillende lichten staat

Producten

We combineren de juiste technologieën om de juiste energie te leveren op de juiste plaats, tegen de juiste prijs. En dat alles om uw doelen te bereiken.

Door de technologische vooruitgang is de energiemarkt geëvolueerd. De energiecentrales van vroeger worden vervangen door kleinere krachtbronnen, dicht bij de locatie waar de energie wordt verbruikt. Deze decentrale energie-oplossingen zijn goedkoper, efficiënter en veiliger. Duurzame energie, zoals zonne-energie, wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet, en energie kan lokaal worden opgeslagen en gebruikt als dat nodig is. We helpen verbruikers van grote hoeveelheden energie om decentrale energie optimaal te benutten voor weerbaarheid, prestaties en groei.

Controle over uw energie

Uitleg over decentrale energie

Nieuwe ideeën, nieuwe technologieën, nieuwe manieren van werken

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.