Over ons

Wij bieden expertise op het gebied van energie en decentrale energie-oplossingen voor organisaties over de hele wereld om hun operationele rendement te verbeteren, hun veerkracht te vergroten en hun bedrijfsvisie te realiseren.

Ga naar:  Energieleiderschap  |  Blogs  |  Centrica Plc

Centrica Business Solutions is actief in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Europa en Noord-Amerika, en is koploper in de markt voor decentrale energie. Nu prijsvoorspelbaarheid tot het verleden behoort, en volatiliteit van leveringen en nieuwe energietechnologieën het overnemen, gebruiken wij onze energie-expertise om onze klanten te helpen om milieuvriendelijk en economisch duurzaam te worden.

Door onze overname van toonaangevende energiespecialisten in de branche, zoals ENER-G, Panoramic Power, REstore, Vista Solar, CES Energy en SmartWatt, bieden we zowel innovatieve ideeën als inzichten in energie, optimalisering, en opwekkingsoplossingen op locatie die onze klanten nodig hebben om hun doelen te realiseren.

INZICHTEN IN ENERGIE
18,2
miljard gegevenspunten verzameld per maand
OPWEKKING OP LOCATIE
3.200
wkk-installaties geproduceerd
Demand Management
2,5GW
totale activa geoptimaliseerd
Met meer dan 5.000 klanten in 34 landen zijn we wereldwijd actief.
Energieleiderschap

We hebben drie speerpunten om innovatie en een andere manier van denken in de decentrale energiemarkt te stimuleren.

Nieuwe ideeën
Het energielandschap is aan het veranderen en steeds meer klanten, werknemers en investeerders eisen dat bedrijven verantwoordelijkheid nemen voor hun CO²-uitstoot en werken aan een toekomst met een lage CO²-uitstoot. Succesvolle organisaties zoeken naar mogelijkheden om hun financiële en economische vereisten af te stemmen en een duurzaam bedrijf te worden. We helpen onze klanten hun energiemogelijkheden te begrijpen, zodat energie niet langer alleen een kostenpost, maar een strategisch middel is.
Nieuwe technologie
We leveren end-to-end-oplossingen voor decentrale energie om de prestaties, veerkracht en langdurige toegevoegde waarde voor onze klanten te stimuleren. Door anders te kijken naar kosten en de CO²-afdruk, worden energiezuinige oplossingen zoals ledverlichting, isolatie, verwarming en ventilatie sneller geaccepteerd. Deze energiemaatregelen stimuleren bedrijven om te investeren in intelligente energietechnologieën zoals Demand Response, accu's, energiebeheerplatforms en elektrische voertuigen die energieoptimalisatie en veerkracht mogelijk maken.
Nieuwe manieren van werken
Onze veranderende wereld vraagt om een nieuwe benadering van energie. Op basis van onze unieke combinatie van mensen, producten, technologie en services biedt onze benadering een energiestrategie voor de lange termijn en planning voor meerdere jaren, gericht op de algemene bedrijfsdoelstellingen. Onze expertise en praktische begeleiding door de energielevenscyclus, van de strategische ontwikkeling tot de invoering en het lopend onderhoud, helpen organisaties bij het verwezenlijken van hun zakelijke ambities.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van energie en dienstverlening kunnen we een cruciale rol spelen bij het aanpakken van de klimaatverandering. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te realiseren.

Centrica plc

Centrica Business Solutions is onderdeel van Centrica plc, een mondiaal energie- en dienstenbedrijf dat zich ten doel stelt om in de veranderende behoeften van onze klanten te voorzien.

  • Omzet van € 30,5 miljard (£ 26,8 miljard) in 2019
  • 26 miljoen Centrica-klantaccounts, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Noord-Amerika
  • 12.000 Centrica-engineers en -technici

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.