Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Over ons Centrica Business Solutions biedt innovatieve, end-to-end decentrale energieoplossingen aan bedrijven, zodat ze hun operationele rendement kunnen verbeteren, hun veerkracht kunnen vergroten en hun bedrijfsvisie kunnen realiseren.

We veranderen de manier waarop we relaties onderhouden met onze zakelijke klanten en leveren wat ze echt nodig hebben."
JORGE PIKUNIC MANAGING DIRECTOR, CENTRICA BUSINESS SOLUTIONS

De juiste expertise

Centrica Business Solutions is koploper op het gebied van decentrale energie. Wij helpen bedrijven om te profiteren van het veranderende energielandschap door intelligente end-to-end oplossingen te bouwen die prestaties, veerkracht en bedrijfsvisie versterken. Ons pakket met op de toekomst gerichte oplossingen en diepgaande kennis van de sector is verbeterd dankzij onze overname van toonaangevende specialisten op het gebied van decentrale energietechnologieën.

Dankzij Centrica's kennis van het aanbod, de oplossingen en de groothandelsenergiemarkt, in combinatie met de schaalbaarheid en financiële stabiliteit, hebben wij een unieke positie om ervoor te zorgen dat onze klanten direct toegang hebben tot de nieuwste technologieën om de waarde van hun energieverbruikende en/of energieopwekkende bedrijfsmiddelen te maximaliseren.

Nieuwe ideeën, nieuwe manieren van werken

Als een toonaangevend energie- en dienstenbedrijf spelen wij een centrale rol in het aanpakken van de klimaatverandering. Wij werken nauw samen met onze klanten, zodat zij hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen bereiken.