Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
News post

Profiteren van concurrentievoordeel

Centrica's Distributed Energy and Power introduceert zijn aanbod aan niet-particuliere klanten onder de naam Centrica Business Solutions.

  • Centrica introduceert mondiale propositie voor decentrale energie voor bedrijven - Centrica Business Solutions
  • Visie onthuld voor de introductie van onestopshopping voor een totale inzichtelijkheid van energieverbruikende en/of energieopwekkende bedrijfsmiddelen

Centrica's Distributed Energy and Power introduceert zijn propositie aan niet-particuliere klanten onder de nieuwe naam Centrica Business Solutions en biedt grootgebruikers van energie kansen om te profiteren van de kracht van decentrale energieoplossingen van één bedrijf.

Centrica Business Solutions heeft nu klanten in 34 landen en biedt gebruikers intelligente end-to-end-oplossingen voor verbetering van de operationele prestaties, een grotere weerbaarheid en het creëren van mogelijkheden voor groei.

Het bedrijf onthulde ook zijn visie voor een geïntegreerd oplossingsplatform in de cloud – één portal die bedrijven volledig inzicht in en controle over hun energieactiva geeft en die zowel eigen producten van Centrica als toepassingen van derden omvat.

Dit nieuwe platform zal worden afgestemd op de individuele behoeften van klanten. Het stelt hen in staat om gegevens te analyseren en geeft hun controle over hun bedrijfsmiddelen. Bovendien geeft het gebruikers de mogelijkheid om te zien welke voordelen het toevoegen van nieuwe technologieën en methoden kan brengen door met hun eigen gegevens de mogelijkheid in te schatten en het rendement van de investering te berekenen.

"Uit gesprekken met klanten uit diverse sectoren blijkt duidelijk dat een goede bedrijfsvoering en kostenbeheersing een belangrijk aandachtspunt vormen. Wij weten ook dat ze op zoek zijn naar manieren om hun weerbaarheid en groeimogelijkheden te vergroten.

Energie kan een belangrijke rol spelen bij het helpen aanpakken van deze problemen, maar wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te weten waar je moet beginnen. Door klanten toegang te geven tot de expertise die wij in huis hebben, technologie te ontwikkelen die het simpel houdt en hen te helpen de hiaten tussen hun bedrijfsmiddelen op te vullen, nemen we de complexiteit weg en helpen we hen om concurrentievoordeel te behalen." Jorge Pikunic, Managing Director, Centrica Business Solutions.

 

Neem voor meer informatie contact op met: media@centrica.com

Opmerkingen voor redacteurs:

Centrica plc is een internationaal energie- en dienstverleningsbedrijf. Ons doel is energie en diensten te leveren en te voorzien in de veranderende behoeften van onze klanten.

We bedienen klanten al meer dan tweehonderd jaar en willen er in het centrum van hun dagelijkse leven voor hen zijn en hen helpen hun wereld draaiend te houden.

Distributed Energy and Power is onderdeel van ons mondiale bedrijfsonderdeel Centrica Business en is in 34 landen actief.

Onder de naam Centrica Business Solutions leveren wij geïntegreerde energieoplossingen, een combinatie van decentrale energietechnologieën en een scala van commerciële mogelijkheden om bedrijven en andere grootgebruikers van energie te helpen de prestaties en het kostenbeheer te verbeteren, de weerbaarheid te vergroten, en mogelijkheden voor groei te creëren.