Drone in veld.
  1. Home
Bedrijfsnieuws

Oproep van Policy Exchange om een slimme-energierevolutie te starten voor klanten

Centrica verwelkomt het rapport van Policy Exchange over 'Power 2.0: building a smarter, greener, cheaper electricity system' (een slimmer, groener en goedkoper elektriciteitssysteem bouwen), waarin de industrie wordt opgeroepen om de klant centraal te stellen in de Britse revolutie op het gebied van slimme energie.

7th November 2016

Bij de introductie van het rapport, zei Jorge Pikunic, Managing Director van Centrica's Distributed Energy & Power:

"Het rapport van vandaag is een belangrijke stap voorwaarts als we willen opkomen voor een slimmer energiesysteem. Maar dit is niet iets wat de energiebranche en de overheid alleen kunnen doen. Vorig jaar waren de industrie en de dienstensector verantwoordelijk voor ongeveer dertig procent van het totale energieverbruik en voor ten minste 25 procent van de CO₂-uitstoot. Ik geloof dat we hier moeten beginnen. Distributed Energy Solutions legt de macht in de handen van de klant. Of ze de energie nu opwekken, opslaan of gewoon effectiever beheren, de mogelijkheden voor bedrijven en andere grote energieverbruikers om te besparen zijn er. Als industrie moeten we harder werken om klanten te helpen inzicht te krijgen in de mogelijkheden die er voor hen zijn en om die oplossingen te bieden."

 

_____

Bent u journalist en wilt u in contact komen met ons mediateam, mail dan naar media@centrica.com

Opmerkingen voor redacteuren:

Centrica is een internationaal bedrijf op het gebied van energie en diensten. Alles wat we doen is erop gericht om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Via ons bedrijf Distributed Energy & Power ontwikkelen we geïntegreerde energieoplossingen voor bedrijven en andere grote energieverbruikers, zoals flexibele opwekking, energiebeheersystemen en energieopslag.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.