Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Drone in veld.
News post

Oproep van Policy Exchange om een slimme-energierevolutie te starten voor klanten

Centrica verwelkomt het rapport van Policy Exchange over 'Power 2.0: building a smarter, greener, cheaper electricity system' (een slimmer, groener en goedkoper elektriciteitssysteem bouwen), waarin de industrie wordt opgeroepen om de klant centraal te stellen in de Britse revolutie op het gebied van slimme energie.

Bij de introductie van het rapport, zei Jorge Pikunic, Managing Director van Centrica's Distributed Energy & Power:

"Het rapport van vandaag is een belangrijke stap voorwaarts als we willen opkomen voor een slimmer energiesysteem. Maar dit is niet iets wat de energiebranche en de overheid alleen kunnen doen. Vorig jaar waren de industrie en de dienstensector verantwoordelijk voor ongeveer dertig procent van het totale energieverbruik en voor ten minste 25 procent van de CO₂-uitstoot. Ik geloof dat we hier moeten beginnen. Distributed Energy Solutions legt de macht in de handen van de klant. Of ze de energie nu opwekken, opslaan of gewoon effectiever beheren, de mogelijkheden voor bedrijven en andere grote energieverbruikers om te besparen zijn er. Als industrie moeten we harder werken om klanten te helpen inzicht te krijgen in de mogelijkheden die er voor hen zijn en om die oplossingen te bieden."

 

_____

Bent u journalist en wilt u in contact komen met ons mediateam, mail dan naar media@centrica.com

Opmerkingen voor redacteuren:

Centrica is een internationaal bedrijf op het gebied van energie en diensten. Alles wat we doen is erop gericht om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Via ons bedrijf Distributed Energy & Power ontwikkelen we geïntegreerde energieoplossingen voor bedrijven en andere grote energieverbruikers, zoals flexibele opwekking, energiebeheersystemen en energieopslag.