1. Home
  2. > Knowledge Centre

Verbeter operationele prestaties door slim energiemanagement [webinar]

Slim energiemanagement is uitermate belangrijk voor organisaties bij het verbeteren van operationele prestaties. Door gebruik te maken van draadloze IoT sensoren voor energiemanagement en het analyseren van energie-data op granulair niveau via onze inzicht in energie oplossing, leren organisaties hoe ze hun operationele prestaties kunnen verbeteren.

Luister naar ons webinar en ontdek hoe organisaties realtime energiemonitoring op apparaatniveau gebruiken om de operationele prestaties te maximaliseren door:

  • Vermindering van het risico op uitval van apparatuur en downtime
  • Identificeren van bruikbare verbeteringen door middel van data
  • Detecteren van kostenreductiemogelijkheden

Tijdens deze sessie hoort u van Daniel King van Centrica Business Solutions en Darren Cooper van Renteknik Group Inc., onze partner, over hoe organisaties onze oplossingen gebruiken om de operationele prestaties te maximaliseren en risico’s te minimaliseren.

Leer hoe u bruikbare energie-data kunt gebruiken voor slim energiemanagement.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.