1. Home
  2. > Energieoplossingen
  3. > Inzicht in energie oplossingen

Hoe wij krachtige inzichten in energie leveren

Ontdek hoe we in slechts vijf eenvoudige stappen aangepaste inzicht in energie oplossingen leveren, met minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.
1. Beoordeling
We kunnen onze inzicht in energie oplossingen aan uw specifieke behoeften en energiestrategie aanpassen. Onze experts en ondersteuningsteams helpen u om de oplossing te ontwikkelen die het beste bij uw bedrijf past.
2. Installatie
Installeer onze draadloze Panoramic Power™ sensoren eenvoudig en snel op uw apparatuur met minimale onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten. Deze sensoren maken uw apparaten geschikt voor het IoT zodra ze op het netwerk zijn aangesloten. Onze ondersteuningsteams staan voor u klaar om u indien nodig te helpen met de installatie.
3. Verbinding
Volg onze simpele handleidingen om het sensornetwerk en uw externe energiemeters te verbinden met uw wifi- (of mobiele) netwerk, zodat de realtime energiegegevens van sensoren en meters veilig naar ons geïntegreerd en interactief energiebeheerplatform PowerRadar™ kunnen worden gestuurd.
4. Instellen
Activeer uw gratis abonnement op PowerRadar, het hart van uw energiestrategie. Deze cloudgebaseerde, veilige software biedt u de flexibiliteit om uw energie vanaf elke gewenste locatie te bekijken en te beheren, met de zekerheid dat uw gegevens veilig zijn. Maak uw account aan, deel het met uw team en zorg ervoor dat de belangrijkste prestatie-indicatoren opgenomen zijn.
5. Begin uw energie te analyseren
Visualiseer uw energiegegevens binnen PowerRadar. Stel een rapportageschema op, stel realtime waarschuwingen in en bekijk analyses om volledig inzicht te krijgen in uw energieverbruik, dit energieverbruik beter te beheren en strategieën voor kostenbesparingen en efficiencywinst te definiëren. De gegevens kunnen vanuit PowerRadar naar andere software worden geëxporteerd voor analyse.
Lees meer over hoe ons proces bruikbare energie-inzichten biedt, die het operationeel rendement verhogen.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.