Complete onderhoudsoplossingen voor de WKK

Download de brochure

Wat is er nodig om uw WKK compleet te onderhouden? In onze nieuwe brochure ‘Complete onderhoudsoplossingen voor de WKK’ wordt het onderhoud van WKK’s toegelicht en vertellen we welke onderhoudscontracten en -services Centrica Business Solutions u kan bieden.

Centrica Business Solutions onderhoudt en beheert een groot aantal operationele WKK-eenheden in Nederland en combineert dit met een groot team van mobiele servicemonteurs in de buitendienst. In deze brochure delen we hoe ons servicecentrum werkt, behandelen we monitoring op afstand en bespreken we onze serviceplannen en onderhoudscontracten.

Als u vragen heeft over deze brochure of als u meer wilt weten over het onderhoud van uw WKK, neem dan contact met ons via: centricabusinesssolutions.NL@centrica.com 

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.