horticontact sign
  1. Home
  2. > Knowledge Centre
Bedrijfsnieuws

Centrica Business Solutions was aanwezig tijdens de Horticontact 2023 dagen

Namens Centrica Business Solutions Nederland willen we onze klanten, collega's, mede-exposanten en bezoekers bedanken die aanwezig waren tijdens de Horticontact 2023 dagen en in de gelegenheid waren om ook even langs onze stand te komen.

Tijdens Horticontact waren we verheugd om onze inzichten te kunnen delen met professionals in de glastuinbouw sector over hoe we organisaties kunnen ondersteunen bij het verminderen van hun C02-uitstoot en kosten. Het was geweldig iedereen te ontmoeten en tijd door te brengen met onze klanten.

Wij ontwikkelen en leveren geïntegreerde energieoplossingen die kosten besparen, uw bedrijfscontinuïteit vergroten en uw transitie naar een C02-neutrale toekomst versnellen.  Benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe uw bedrijf onze oplossingen kan inzetten. We denken graag met u mee!

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.