horticontact sign
Bedrijfsnieuws

Centrica Business Solutions staat op Horticontact 2023

Centrica Business Solutions is aanwezig tijdens hét evenement voor de Nederlandse tuinbouwsector, Horticontact 2023! Kom langs en bezoek onze stand op 14, 15 of 16 februari in de Evenementenhal in Gorinchem.

Kom langs en bezoek onze stand op 14, 15 of 16 februari in de Evenementenhal in Gorinchem.

Heeft u vragen over welke energie-oplossing u verder kan helpen? Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van het verlagen van energie kosten en CO2 uitstoot, Multi-F Solar, WKK's, onderhoud of energie monitoring?

Ons aanwezige team denkt graag met u mee over deze en vele andere thema’s en helpt u om anders te denken over energie. U kunt ons tijdens dit evenement vinden op stand nummer H128. Wij kijken er naar uit om u te zien tijdens Horticontact 2023! ​​​​

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.