Two_People_Shaking_Hands
  1. Home
  2. > Knowledge Centre
Bedrijfsnieuws

Centrica Business Solutions neemt deel aan de ZwembadBranche Dag en WKK-ontmoetingsdag 2023

Ons team zal aanwezig zijn op de ZwembadBranche dag 2023 en WKK-ontmoetingsdag 2023 om samen met u een energiestrategie te ontwikkelen die u een krachtig concurrentievoordeel oplevert. 

We kijken ernaar uit om aanwezig te zijn op de Zwembadbranche dag op 10 oktober 2023, en WKK-ontmoetingsdag op 26 oktober 2023 waar ons energiedeskundigen aanwezig zal zijn om zaken op het gebied van energie te bespreken. 

Ons team is op beide beursdagen aanwezig om te bespeken hoe een WKK de energielasten tot 40% kan verlagen en hoe u met een gegarandeerde energiezekerheid minder afhankelijk bent van het net. En we beschrijven de stappen voor het ontwerpen van een WKK-eenheid die klaar is voor waterstof, zodat uw bedrijf klaar is voor een toekomst op waterstof.

Waterstof-ready WKK

Met een WKK-unit wekt u zelf elektriciteit op - en wint u warmte terug uit dit proces. Zo krijgt u een flexibele en kosteneffectieve energiebron voor uw bedrijf. WKK is een gevestigde en bewezen technologie, geschikt voor elke organisatie die zowel stroom als warmte nodig heeft. 

Waterstof-WKK kan u helpen uw weg naar netto nul te vervolgen door de totale koolstofuitstoot in uw energiepark te verminderen. Door ervoor te kiezen uw WKK-eenheid te voeden met groene waterstof of andere koolstofarme waterstofopties in plaats van te blijven investeren in aardgas van het net, kunt u beginnen met het verlagen van de hoeveelheid koolstofintensieve energie die uw bedrijf nodig heeft om te functioneren.

Praat met ons over de voorbereiding op een waterstoftoekomst. Onze hoogopgeleide ingenieurs staan klaar om u te helpen bij het overschakelen op andere brandstoffen op het juiste moment voor uw organisatie - inclusief eventuele infrastructuurbehoeften. Dus welke optie u nu ook kiest, u kunt later altijd nog overstappen op waterstof.

Bezoek ons op de Zwembadbranche dag en WKK-ontmoetingsdag voor meer informatie

U kunt ons op 10 Oktober tijdens de Zwembadbranche dag vinden op stand nummer 2.09, samen met 2G Energy AG. Op 26 Oktober kunt u ons tijdens de WKK-ontmoetingsdag vinden in de Brabanthallen naast 2G Energy AG.

Zien we u daar?

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.