EnergyOptimisation_Banner_Main.jpg
  1. Home
  2. > Products

Energieoptimalisatieoplossingen

Optimaliseer uw energiestrategie met ons spectrum van oplossingen die inkomsten genereren, de kosten verlagen en de weg vrij maken voor het flexibele energiesysteem van de toekomst.

Naarmate wij meer afstappen van centrale opwekking en evolueren naar gedecentraliseerde duurzame energie, kan het net niet langer vertrouwen op een klein aantal energiecentrales om ervoor te zorgen dat het licht blijft branden. Commerciële en industriële energieverbruikers worden onderworpen aan stijgende elektriciteitskosten en groter risico op energieschaarste.

Omdat duurzame en intermittente energiebronnen steeds meer deel gaan uitmaken van onze toekomstige energievoorziening, hebben netbeheerders nieuwe bronnen van flexibiliteit nodig om te kunnen reageren op deze uitdagingen en ervoor te zorgen dat het licht blijft branden.

Concurrentievoordeel uit flexibiliteit

Het spectrum van energieoptimalisatiediensten van Centrica Business Solutions wordt aangeboden met onze toonaangevende aanpak, technologie en markttoegang, zodat u meer mogelijkheden hebt om waarde na te streven. 

Door onze flexibiliteitsoplossingen te combineren met onze geavanceerde sensortechnologie voor energie-inzicht op apparaatniveau, kunnen wij u helpen om nog meer flexibiliteit te identificeren in uw bedrijf, zodat de prestaties verder worden verbeterd. 

Door onze overname van REstore, de toonaangevende Demand side response-aggregator in Europa, is diens technologie en staat van dienst met grote energiegebruikers toegevoegd aan onze bestaande uitgebreide portefeuille van fleibiliteitsoplossingen; dit betekent dat Centrica Business Solutions nu een breder spectrum van diensten aanbiedt.

Of u nu uw energieverbruik verlaagt tijdens piekperiodes, deelneemt aan Demand side response programma’s, of marktopportuniteiten capteert op energiemarkten... Wij kunnen de waarde maximaliseren dankzij een groter spectrum van oplossingen, en uw organisatie een centrale plaats geven in het energiesysteem van de toekomst.

  • Demand side management oplossingen om energiekosten te verlagen en marktopoortuniteiten te capteren in real-time
  • Participatie in onze Demand side response programma’s die toelaten flexibiliteit binnen verbruikers, lokale opwekking en energieopslag te benutten
  • Oprichting van virtuele energiecentrale (VPP) voor grote nutsbedrijven
  • Met onze diepgaande kennis van de industrie en ons breed spectrum van innovatieve oplossingen, staan wij ervoor garant dat uw energieoptimalisatiestrategie vandaag en in de toekomst een succes wordt
ERVARING
5,0GW
aan flexibele activa in beheer, in Groot-Brittannië, Europa en Noord-Amerika
FLEXIBILITEITSPORTEFEUILLE
2,3GW
aan flexibiliteit beschikbaar voor het net van onze industriële en commerciële klanten
BESCHIKBAARHEID
>1GW
flexibele energiecapaciteit voor netbeheerders, op elk willekeurig moment
De samenwerking met de provider heeft de universiteit in staat gesteld om de waarde van haar energie-investering te maximaliseren"
WOORDVOERDER UNIVERSITEIT IN GROOT-BRITTANNIË

Spreek met onze specialisten over hoe wij energie kunnen optimaliseren en waardevol kunnen maken voor u.

Neem contact op met onze energiespecialisten:

Email: centricabusinesssolutions.NL@centrica.com

Telefoon: (+31) (0) 297 293200