finding-cost-effective-path-to-net-zero

Een kosteneffectief pad naar netto nul vinden

Kunnen organisaties de energiekosten beheersbaar houden zonder het momentum van decarbonisatie te verliezen?

Download ons nieuwe rapport

Plannen voor de toekomst is nog nooit zo moeilijk geweest. Naarmate de onzekerheid en de volatiliteit aanhouden, vinden sommige organisaties het moeilijk om de dynamiek op weg naar netto nul vast te houden vanwege de directe kostendruk en onvoorspelbaarheid.

Maar leiders moeten inzien dat hun economische en milieudoelstellingen niet hoeven te conflicteren: netto nul en kostenefficiëntie gaan nog steeds samen. En organisaties die het pad naar netto nul verlaten omdat ze denken dat ze het zich niet kunnen veroorloven, maken een fout.

In ons vierde jaar waarin we organisaties ondervragen over hun energieplannen, gaan we dieper in op de stappen die organisaties kunnen nemen om de dubbele doelstelling van energiekostenefficiëntie en duurzaamheidna te streven. In dit rapport onderzoeken we:

  • Energiekosten beheren in een moeilijk klimaat
  • Een strategisch en efficiënt energiebeleid handhaven
  • Investeren in energiekostenefficiëntie en voorspelbaarheid

Download uw exemplaar van het rapport en ontdek hoe een business case voor investeringen in decarbonisatie u de efficiëntie en voorspelbaarheid kan geven waarnaar u hunkert.

Ontdek hoe wij organisaties helpen bij het streven naar decarbonisatie en kostenefficiëntie

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.