1. Home
  2. > Your Business
  3. > Industries

Meer kracht voor de maakindustrie

Wij helpen fabrikanten om sterker te groeien. En om een passende, duurzame toekomst uit te stippelen door slimmer energiegebruik.
Fabrikanten worstelen met goedkope import vanuit verschillende economieën. Ze dienen hun kosten te beheersen en meer te investeren in innovatie, automatisering en nieuwe business modellen. Alleen zo blijven ze competitief en voldoen ze aan alle regelgeving. Met onze ervaring en energieoplossingen helpen we u om uw marges te vergroten. Productierisico’s terug te dringen. En te bouwen aan een concurrerende, duurzame toekomst.
Energie als motor voor een winstgevende toekomst
Productiviteit

Om concurrerend te blijven, moeten fabrikanten investeren in nieuwe technologieën, automatisering en business modellen. Start u met nieuwe energietechnologieën? Dan werkt u efficiënter, verlaagt u uw bedrijfskosten en benut u nieuwe inkomstenbronnen.

Productieveerkracht

Beperk storingen zodat u altijd kunt voldoen aan de kwaliteitseisen en de planning. Implementeer een doeltreffende energiestrategie en omarm nieuwe energietechnologieën. Zo bent u beter bestand tegen stroomstoringen, en voorkomt u productieverlies.

Duurzaamheid

Met een flexibele en schaalbare energiestrategie kunnen industriële fabrikanten groeien en innoveren. En tegelijk hun milieu- en duurzaamheidsvoorschriften naleven.

Ontdek hoe wij uw industrieel productiebedrijf van dienst kunnen zijn

Trends in decentrale energie

Ons nieuwe rapport licht toe wat het betekent om een spaarzamer en duurzamer bedrijf te zijn. En welke stappen u kunt zetten voor een optimale start van uw duurzaamheidstraject.

We onderzochten ruim 1500 bedrijven en energiebeslissers in tien landen en zeven sectoren om inzicht te krijgen in hun ervaringen. En hoe ze zich aanpassen aan de veranderende rol van energie.