Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Mensen die een drukke weg oversteken bij zonsondergang - het beeld is erg oranje en geel - foto genomen in het midden van de weg.

Onze aanpak Ongeacht de uitdaging en waar u zich ook bevindt, wij werken samen met u
voor de lange termijn om energieoplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw
behoeften en die zakelijk voordeel opleveren.

Eerder werden de energiebehoeften van klanten gezien als een belasting van het systeem, maar tegenwoordig nemen klanten niet alleen energie af van het systeem, maar leveren ze ook energie terug om het systeem in balans te houden. Dat is een revolutie."
JORGE PIKUNIC, MANAGING DIRECTOR, CENTRICA BUSINESS SOLUTIONS
Waarom samenwerken met ons

Hoe wij samenwerken met u

  • Verkennen

    Als eerste leren we uw bedrijf kennen. We leren uw bedrijfsdoelstellingen kennen, brengen uw locaties in kaart en analyseren de prestaties, efficiency en weerbaarheid van uw bestaande energiesystemen.

  • Plannen

    Vervolgens gaan we na welke mogelijkheden er zijn om uw bestaande energiesysteem te verbeteren en om aan uw bedrijfsdoelstellingen te voldoen. We beoordelen ze en ontwikkelen een actieplan op basis van de hele levenscyclus, met inbegrip van de bouw, het onderhoud, de meting en de financiële planning.

  • Handelen

    Tot slot werken we samen met u om de oplossing te implementeren en helpen u in elke fase van het bouwproces, van de ingebruikname en vergunningen tot de financiering en de communicatie.

We hebben meer dan tweeduizend klanten in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Centrica Business Solutions is onderdeel van Centrica, een mondiaal energie- en dienstenbedrijf dat zich ten doel stelt om in de veranderende behoeften van zijn klanten te voorzien. Met de overname van de specialistische bedrijven Panoramic Power, ENER-G Cogen International, NEAS Energy, REstore en CES Energy, helpen we steeds meer klanten om concurrentievoordeel te behalen op het gebied van energie door het bouwen van slimme end-to-end energieoplossingen die hun ambities energie geven. Via Centrica leveren we ook diensten voor de energiehandel, en leveren energie via British Gas in het Verenigd Koninkrijk, Bord Gáis Energy in Ierland, en Direct Energy in de VS.