Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

Nieuwe energietechnologie – het model voor de maakindustrie

Verbeter operationele prestaties, bespaar energiekosten door verspilling tegen te gaan, stroomlijn het productieproces, haal zakelijke doelstellingen.

Energiekosten vormen een van de grootste kostenposten voor productiebedrijven, dus is het doorvoeren van aanzienlijke financiële verbeteringen, zonder afbreuk te doen aan de weerbaarheid, de belangrijkste uitdaging. Zorgvuldig energiebeheer speelt een cruciale rol bij het stroomlijnen en efficiënter en robuuster maken van uw productieproces.
Wat heeft nieuwe energietechnologie te bieden?
63 procent
van de Britse fabrikanten zou te lijden hebben onder een energietekort omdat plannen om een dergelijk tekort op te vangen, ontoereikend zijn of zelfs afwezig zijn (bron: Barclays Energy Resilience Report)
£2.2 miljard
is het bedrag dat kan worden bespaard per jaar in de industriële sector in het Verenigd Koninkrijk door het gebruik van energiezuinige apparatuur (bron: Edie Newsroom)
39 procent
van de fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk zegt dat energieprijzen een negatieve externe impact hebben op hun bedrijf (bron: Annual Manufacturing Report)