Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Logo - betere gebouwen.
News post

Direct Energy wordt genoemd in het initiatief Better Buildings®

Centrica plc heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Direct Energy Business als financieel partner van het Better Business-initiatief van het Department of Energy (DoE).

De samenwerking met Centrica's bedrijven Distributed Energy & Power en Direct Energy Business biedt bedrijven en andere grote energieverbruikers de nieuwste oplossingen voor decentrale energie, die zijn ontwikkeld om klanten te helpen energiekosten te beheren, het bedrijf weerbaarder te maken en de CO₂-uitstoot te verminderen.

Todd Sandford, Senior Vice President van Centrica's Distributed Energy in Noord-Amerika zei: "Het is onze visie om allesomvattende energieoplossingen te bieden die klanten helpen energie te transformeren van een kostenpost tot een duurzaam concurrentievoordeel.

"We zijn er trots op dat we klanten end-to-end diensten kunnen aanbieden die leiden van inzicht naar optimalisatie en oplossingen. Hiermee kunnen we de juiste energieoplossing leveren, op de juiste plaats en op de juiste manier om zakelijk voordeel te genereren. Deze oplossingen kunnen worden geboden als onderdeel van een op maat gemaakt financieringspakket via het Better Buildings-initiatief."

Direct Energy Business en ENER-G Rudox, een toonaangevende leverancier van lokale stroom- en energieoplossingen die in 2016 door Centrica's Distributed Energy & Power is overgenomen, zijn nu te vinden in het online zoekprogramma Financial Navigator van het DoE (ministerie van Energie). De site werd in januari van dit jaar gelanceerd om bedrijven te helpen bij het verkennen van een breed scala aan financieringskeuzen en het identificeren van relevante financieringsmogelijkheden voor hun projecten op het gebied van energie-efficiency. Andere opmerkelijke financiële partners zijn de Bank of America, Citi, PACE-financiers, Green Banks, innovatieve financieringsstart-ups en denktankcoalities.

Bezoek de website: https://betterbuildingssolutioncenter.energy.gov/partners/direct-energy-business voor meer informatie.

 

_____

Bent u journalist en wilt u in contact komen met ons mediateam, mail dan naar media@centrica.com