Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hand met een veelkleurige bol.
News post

Centrica in London Tech Week 2017

Een festival van live-evenementen verspreid over de stad die in het teken staan van het beste op technologiegebied.

In juni sponsorde Centrica de Innovation-stream van de London Tech Week 2017.

London Tech Week is een festival van live-evenementen die door de hele stad plaatsvinden en die in het teken staan van het beste op technologiegebied. Het doel is om innovatie aan te jagen en de status van Londen als wereldwijd technologisch powerhouse te versterken.

De Tech Week bood een goede gelegenheid om contacten te leggen met invloedrijke personen en organisaties, en te laten zien wat Centrica in huis heeft.

Centrica was bij een scala aan evenementen betrokken. Zo werd Mike Young, Group Chief Information Officer, geïnterviewd door TechTV, en gaf hij een keynote speech op de Leaders in Tech Summit.

De Summit is een belangrijk onderdeel van de London Tech Week, waar leiders en directieleden – van scale-ups tot techgiganten – uit alle hoeken van de digitale industrie bijeenkomen. Het programma van dit jaar was gericht op 'het benutten van innovatie voor wereldwijd concurrentievermogen', variërend van de externe context die nodig is om geweldige techbedrijven tot ontwikkeling te brengen tot en met de opkomende technologieën die leiders moeten inzetten om voorop te blijven lopen.

Centrica hield ook een top over het thema: 'De toekomst van onze verbonden wereld'. 'De toekomst van onze verbonden wereld' bracht digitale kopstukken uit de publieke en private sector bijeen om te discussiëren over de rol die technologie en innovatie spelen bij het oplossen van uitdagingen voor onze stedelijke omgevingen. Het evenement werd voorgezeten door Oliver Franklin-Wallis, uitgever van Wired UK, en als sprekers waren er onder anderen de RT Hon Matt Hancock MP, Minister van Staat voor Digitaal en Cultuur en Nina Bhatia, Managing Director van Centrica Connected Home.

Als u benieuwd bent naar het evenement, kunt u onze video hieronder bekijken of hier klikken

om de volledige top terug te kijken zoals die oorspronkelijk live gestreamd is op Periscope.

Hier kijken

 

_____

Bent u journalist en wilt u in contact komen met ons mediateam, mail dan naar media@centrica.com