Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Omhoog kijken naar hoge bomen.
News post

Centrica lanceert Responsible Business Update 2016

We hebben onze Responsible Business Update gelanceerd waarin we laten zien hoe we ons doel willen bereiken: 'voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten'.

De update toont hoe Centrica reageert op de snel veranderende wereld van energie om onze klanten te geven wat ze willen - meer keuze, meer controle, meer betaalbare energie en, in toenemende mate, een lagere CO₂-uitstoot. Om dit doel te bereiken, herpositioneren we ons bedrijf en richten we ons vooral op het versterken van de unieke capaciteiten van onze klantgerichte bedrijven, en dat doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Als bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, richt Centrica zich op het prioriteren van veiligheid, ethisch handelen, helpen van klanten om tijd en geld te besparen, helpen van mensen in nood, functioneren als een maatschappelijk verantwoorde werkgever en het verminderen van de CO₂-uitstoot.

Door deze acties zijn we in staat om ons doel te bereiken en blijven we onze doelstellingen realiseren om een betrouwbaar lid van de samenleving, een goede werkgever en een 21e-eeuwse energieleverancier te worden.

De Responsible Business Update wordt ondersteund door een breder scala aan online rapportagemogelijkheden, waaronder een datacenter met meer dan honderd niet-financiële meetgegevens, naast infographics en realtime casestudy's en blogs. Lees meer over onze prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen op centrica.com/responsibility.