Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

Mistige bergtop.

Werken aan weerbaarheid Houd uw bedrijf 24/7 actief

Nu steeds meer bedrijven digitaliseren, gaat het om meer dan alleen zorgen dat de lichten blijven branden. Het gaat over het beschermen van uw bedrijfssystemen en kostbare informatiebronnen.
Het gaat over continuïteit en het beheersen van risico's. Wij helpen u uw bedrijf 'always on' te houden en te beschermen tegen de energieonzekerheden van morgen.
Wij zijn volledig afhankelijk van energie en elke onderbreking in de levering brengt de productie tot stilstand, wat onze nachtmerrie is. Continuïteit in de levering is essentieel, zowel voor het net als voor de prestaties van onze back-up-systemen."
Energy Manager, Food and Drink Manufacturer, UK

Een continue toevoer waarborgen

Beveilig uw energievoorziening en schaal deze voor de toekomst met onze on-site opwekkings- en opslagoplossingen. Uw bedrijf en uw klanten zijn daarmee beschermd, zelfs als u te maken krijgt met een systeemstoring.

Verminder operationele fouten

Moderniseer uw energie-infrastructuur zodat deze betrouwbaarder is en het risico op downtime en onkosten kleiner wordt. Wij kunnen u tevens helpen de levensduur van uw eigen energieverbruikende en/of energieopwekkende bedrijfsmiddelen te verlengen met inzichten die u vroegtijdig waarschuwen voor potentiële apparatuurdefecten.

Minimaliseer uw zakelijke risico's

Implementeer een commerciële strategie die rekening houdt met uw risicobereidheid, die u helpt met een nauwkeurige prognose en beheer van kosten en die u beschermt tegen een fluctuerende markt en een voorspelbaar kostenplaatje mogelijk maakt. Door onze schaalgrootte, expertise en ervaring kunnen wij u innovatieve commerciële opties bieden die aan uw behoeften voldoen.

Versterk uw naleving van wet- en regelgeving

Verminder uw risico op niet-naleving en voorkom schadelijke incidenten en potentiële boetes met inzichten van onze energiebeheerplatforms en deskundige begeleiding ten aanzien van regelgevingskwesties en naleving.

Bescherming tegen veranderingen in de markt

Ontwikkel een energiestrategie voor de lange termijn waarbij u profiteert van onze grote ervaring met energiemarkten. U kunt zich beschermen tegen toekomstige marktontwrichting en profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van energietechnologie.