Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

golven.

Prestaties verbeteren Verbeter de waarde en efficiency van uw processen

Operationele uitmuntendheid en kostenbeheersing zijn belangrijke aandachtsgebieden voor veel bedrijven, en energiegebruik speelt bij beide een belangrijke rol. Deze rol wordt echter heel vaak niet goed begrepen en het energiegebruik zelf wordt vaak onvoldoende beheerd. Wanneer energie wél goed wordt beheerd, kan het deze aandachtsgebieden verbeteren en uw bedrijf een stap vooruit laten maken.
Wij helpen u uw energiebronnen optimaal te benutten door middel van nieuwe energie-inzichten, technologieën en diensten. Daarmee optimaliseren wij uw dagelijkse werkzaamheden en helpen wij u uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.
Ons werkgebied is zeer complex. De verantwoordelijke voor de bedrijfsvoering heeft honderd dingen om over na te denken. Maar door onze focus op energie beginnen we de wijzer in de juiste richting te bewegen."
CFO, Retail, Nord America

Krijg informatie waar u iets mee kunt

Monitor uw energie-infrastructuur en -apparatuur en signaleer inefficiënties met onze geavanceerde analyseplatformen, technologieën en auditmethodieken. Daarmee beschikt u over de inzichten die u nodig hebt om efficiënt te handelen en prestaties te verbeteren.

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen

Maak optimaal gebruik van de middelen die u hebt met inzichten uit onze geavanceerde tools voor analyse van en rapportage over energiegegevens. Predictive Analytics helpt u uw operationele processen aan te passen om dure uitvaltijd te minimaliseren, verspilling te verminderen, en meer flexibiliteit en een hogere productiviteit te realiseren.

Verbeter uw energie-efficiency

Verbeter uw bedrijfsactiviteiten, verlaag uw energiegebruik en bereik uw CO₂-uitstootdoelstellingen met onze energiezuinige technologieën en oplossingen. Daarnaast kunt u ook regelen hoe en wanneer u energie verbruikt om te profiteren van incentives van de aanbieder en kunt u uw energieverbruikende en/of energieopwekkende bedrijfsmiddelen integreren om de algehele prestaties te optimaliseren.

Overtref uw financiële doelstellingen

Neem de controle over uw energiekosten. Onze innovatieve en flexibele commerciële pakketten zorgen voor een verbeterde cashflow, geven zekerheid over de toekomstige kosten, en leveren uitstekende investeringsrendementen. U kunt ook nieuwe energieverbruikende en/of energieopwekkende bedrijfsmiddelen implementeren zonder daarvoor kapitaal te hoeven investeren.

Vereenvoudig uw energiebeheer

Standaardiseer en vereenvoudig uw energiebenadering met hulp van onze experts door uw energieoplossingen end-to-end op maat te maken en te beheren. Het is niet nodig om meerdere leveranciers aan te sturen of gegevens van verschillende technologieën te integreren.