[Webinar] Hoe gedistribueerde energieopslag en DSR flexibiliteit verbeteren

Bekijk onze keynote sessie tijdens de Power & Renewables Conference Europe op 27 april 2021.

Terwijl Europese en nationale energiebeheerders, nutsbedrijven, zonne- en wind energie ontwikkelaars, institutionele en particuliere investeerders de fundamenten leggen om de Europese energienetwerk CO2-neutraal te maken, brengt Wood Mackenzie o.a. in samenwerking met Centrica Business Solutions de hoofdrolspelers van de Europese energie-industrie samen om de implicaties van deze revolutionaire golf van energie te begrijpen.

Wat betekent de Europese Green Deal voor de ontwikkeling van zonne-energie, wind en opslag op het hele continent? Welke opkomende schone energietechnologieën zullen de winnaars zijn in het nieuwe decennium?

Jeroen Verbeeck van Centrica Business Solutions, vertelt hoe de CO2-uitstootvrije ‘Virtuele Powerplant’ en hernieuwbare energiebronnen in combinatie met batterijen waarde toevoegen aan de energietransitie van Europese industriële spelers. 

Vul het contactformulier in om toegang te krijgen tot de video.

Abonneer u op Centrica Business Solutions

Meld u aan om onze maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over netto nul, duurzaamheid, koolstofarm en hernieuwbare energie

  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt

  • Ons laatste nieuws, webinars, podcasts en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.