Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Demand side response

Verbeter het operationele rendement, ontdek nieuwe groeikansen en beheer uw energieverbruik

Bedrijven beginnen in te zien dat ze op een modernere manier energie moeten inkopen en gebruiken. Die flexibele benadering van energiebeheer benut de kansen die een nieuwe wereld met decentrale energie met zich meebrengt. Vraagrespons wordt een populaire keuze voor meer en meer grote energieverbruikers. Demand side response stelt hen in staat om toegevoegde weerbaarheid te creëren, energiekosten te rationaliseren en een nieuwe inkomstenstroom te genereren door het net te helpen een evenwicht te creëren tussen vraag en aanbod.

Zie hoe demand side response kan helpen

Wat is Demand side response?

Demand side response is een manier voor organisaties om waarde te creëren door flexibel te zijn in de manier waarop ze hun energie gebruiken - voor commerciële voordelen. Veel grote energieverbruikers wereldwijd gebruiken al vraagrespons om het net te helpen een evenwicht te creëren tussen vraag en aanbod. Het net betaalt gebruikers voor deze flexibiliteit - of ze nu op bepaalde tijden hun energieverbruik verminderen, energie terugleveren aan het net of het verbruik verhogen op momenten dat het net een overcapaciteit heeft.

Om demand side response goed te laten functioneren, worden uw energiebronnen, het net en ons 24/7-energiebeheerplatform met elkaar verbonden. Op deze manier kunnen organisaties profiteren van de manier waarop ze energie gebruiken. Het maakt zelfs deelname aan de energiemarkten mogelijk, waardoor u energie kunt inkopen en verkopen als er marktkansen ontstaan.

De voordelen voor uw bedrijf

  • Transformeert uw energiebeheer
  • Vermindert uw verbruik in piekuren om de kosten te verlagen
  • Creëert 24/7 nieuwe bronnen van inkomsten uit uw bedrijfsmiddelen
  • Biedt stand-byreserve wanneer het net onder druk staat
  • Verbetert de weerbaarheid van uw bedrijf en beheert risico's door middel van realtime bewaking van energiebronnen
  • Geeft inzicht in operationele activiteiten en prestaties van bronnen