Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Over ons Wij bieden expertise op het gebied van energie en decentrale energie-oplossingen voor organisaties over de hele wereld om hun operationele rendement te verbeteren, hun veerkracht te vergroten en hun bedrijfsvisie te realiseren.

Ga naar:  Energieleiderschap  |  Blogs  |  Centrica Plc

Centrica Business Solutions is actief in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Europa en Noord-Amerika, en is koploper in de markt voor decentrale energie. Nu prijsvoorspelbaarheid tot het verleden behoort, en volatiliteit van leveringen en nieuwe energietechnologieën het overnemen, gebruiken wij onze energie-expertise om onze klanten te helpen om milieuvriendelijk en economisch duurzaam te worden.

Door onze overname van toonaangevende energiespecialisten in de branche, zoals ENER-G, Panoramic Power, REstore, Vista Solar, CES Energy en SmartWatt, bieden we zowel innovatieve ideeën als inzichten in energie, optimalisering, en opwekkingsoplossingen op locatie die onze klanten nodig hebben om hun doelen te realiseren.

INZICHTEN IN ENERGIE
18,2
miljard gegevenspunten verzameld per maand
OPWEKKING OP LOCATIE
3.200
wkk-installaties geproduceerd
Demand Management
2,5GW
totale activa geoptimaliseerd

Met meer dan 5.000 klanten in 34 landen zijn we wereldwijd actief.

Energieleiderschap

We hebben drie speerpunten om innovatie en een andere manier van denken in de decentrale energiemarkt te stimuleren.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van energie en dienstverlening kunnen we een cruciale rol spelen bij het aanpakken van de klimaatverandering. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te realiseren.

Onze nieuwste visie op decentrale energie